Spela jackpot slots på nätet för vinna stora pengar

Vilka spel tycker du är roliga? Tycker du om att spela jackpot slots? Föredrar du att spela på odds, poker eller kanske videoslots med olika jackpotspelen? Om slots är något för dig finns det olika former av denna populära spelkategori. Det finns klassiska spelautomater, mer moderna videoslots och jackpotslots.Spela jackpot slots

Jackpotslots är för det mesta videoslots, och i dessa kan du ha turen att vinna riktigt stora summor! Här får du lite mer information och tips om denna spelkategori – vilka jackpotspel som är bäst enligt Freespinsfestival.com. Har du koll på spelstrategier, inte? Missa inte vår artikel om just bra spelstrategier!

Vad är jackpot slots?

Jackpotspel kan beskrivas som ett sorts spel där dina vinster blir högre i takt med att andra spelare gör insatser och spelar. Den vanligaste formen av jackpottspel är så kallade progressiva jackpotar, som alltså stämmer överens med beskrivningen ovan. Det kan hända att du måste våga göra ordentliga satsningar för att få ut något av en progressiv jackpot, men om du gör det och vinner kommer du garanterat inte ångra ditt val.

Vilka jackpot slots ska jag satsa på?

Det finns många roliga jackpotspel att välja bland. Dels kan det såklart vara bra att satsa på ett spel som har höga jackpotvinster, och dels på ett spel vars tema och vinster faller dig i smaken överlag. För att få lite hjälp på traven ger vi dig tre tips här nedan på spelstrategier och några av de kändaste jackpotspelen.

Mega Fortune är en av de mest världskända jackpot slots

Mega Fortune är ett mycket välkänt och populärt spel. Spelet erbjuder hela 42 miljoner kronor i genomsnittlig jackpottvinst. Det är skapat av NetEnt och är både enkelt att sätta sig in i och snyggt utformat. Förutom själva jackpotten har slotten klassiska vinstsymboler så som scatter och wild, vilka till exempel kan generera free spins.

Mega Moolah är en annan av de kändaste jackpot slots

Mega Moolah är ett jackpotsspelen som är utvecklat av Microgaming. Den har fyra olika jackpottar som sträcker sig från 100 kronor till 100 000 kronor. Den allra största vinsten som har delats ut på sloten är dock hela 150 miljoner kronor! Det ska mycket tur till för att vinna så stort, men det kan vara värt ett försök!

Hall of Gods är ytterligare en av de populäraste jackpot slots

I Hall of Gods kan du ha turen att kamma hem hela 48 miljoner kronor på deras jackpott. Spelets tema är nordisk mytologi. Förutom jackpotten kan du här få upp till 20 free spins som aktiveras genom specialfunktioner så som scatter-symboler och wild-symboler.Spela jackpot slots

Låter något av spelen intressanta? Snurra igång något av dem och hoppas på att turen är på just din sida idag! Varmt välkomna till oss på Freespinsfestival.com!