Betting på Svenska Spelbolag

Svenska spelregleringen har, från Regeringens sida, blivit en fullskalig succé med enorma skatteintäkter och ett försök till att få kontroll på den svenska spelmarknaden. Enligt många andra har succén dock uteblivet med tanke på att spelare som exempelvis använt sig av spelverktyget Spelpaus.se kan, via den gråa spelmarknaden, registrera sig samt spela på spelbolag utan svensk licens. Att syssla med betting utan licens Zimpler har därför blivit väldigt populärt, nästan mer populärt än att syssla med betting på svenska spelbolag. Varför kan man undra? Det ska vi förklara närmare här på FreeSpinsFestival.com. Varmt välkomna!

För- samt nackdelar med betting på Svenska Spelbolag

Det finns en rad fördelar att spela på spelbolag med svensk licens. Dels att allting står på svenska, tillgång till svensk support samt vår svenska valuta – kronan. Det kan, för många, låta som en självklarhet med dessa så kallade fördelar men faktum är att dessa inte återfinns på spelbolag utan svensk licens. Vilket, självfallet, är en stor nackdel. Andra fördelar med svensk licens spelbolag är tryggheten i att allting är säkert och tryggt samt dessutom skattefritt vid eventuella vinster.betting på svenska spelbolag

Nackdelen med betting på svenska spelbolag är att spelutbudet är begränsat. Bland annat kan du inte betta på någon idrott där det finns en risk att utövaren i fråga är under 18 år. Vilket, oavsett sport, begränsar utbudet rejält. Sedan förekommer flera insättningsbegränsningar nu under Covid19-tider. En annan mindre bra sak är att bonusar likt välkomsterbjudanden etc. är kraftigt reducerade. Du som ny spelare får endast erbjudas en sportbonus på max 100 kronor, en gång. Till skillnad från vad spelbolag utan svensk licens får erbjuda. Så är du ute efter en fet välkomstbonus i form av flera tusen kronor så får du vända dig till spelbolag utan svensk licens. Ifall spelbolaget har sin verksamhet samt licens utfärdad på exempelvis Malta så är det skattefritt även här.